Over het Handboek Ecommerce

Het Handboek Ecommerce – hashtag #HeCOM – verschijnt begin 2019 op de markt. Het crossmediale boek met eigen Twitter updates, een extra site met veel digitale bijlagen, de beste ecommerce specialisten, de meeste handige modellen, cases, voorbeelden, cijfers en vooral een praktische aanpak in de ebusiness huishouding en optimalisatie van webshop en platform.

Het boek

Het boek van auteur Patrick Petersen – blogger en docent ecommerce & ebusiness en ruim 20 jaar ervaring met ecommerce transitie, optimalisatie en omnichannel transformatie – telt ruim 300 pagina’s.

 

 


Ebusiness is steeds vaker ecommerce, social commerce, social selling, conversie-optimalisatie en digital commerce geworden. Ecommerce is niet langer meer die digitale verkoopomgeving of het opvangen van leads via zomaar een digitaal kanaal. Ecommerce is serious business en hoort in het hart van elke organisatie thuis. Het Handboek geeft met passende (dgitale) voorbeelden handen en voeten aan een gepolijste ebusiness en optimalisatie van ecommerce kanalen, uitingen en aanpak op basis van de converterende klantreis.