Hoofdstuk 3 De Recycle Sint als boegbeeld van de duurzame P’s uit de groene E-commerce strategie

De Recycle Sint wordt in het Handboek E-commerce in hoofdstuk 3 als boegbeeld van de duurzame P’s uit de groene E-commerce strategie genoemd:

 

Waarom elk jaar alles nieuw kopen als je ook kunt ruilen? Recycle Sint wil zoveel mogelijk speelgoed een tweede leven geven op de speelgoedruilmarkt. Het is dé manier om het Sinterklaasfeest duurzaam en voordelig te vieren.

Recycle Sint is de initiatiefnemer van de speelgoedruilmarkt. Deze markt vindt dit jaar alweer voor de tweede keer plaats, op verschillende locaties in het land. Ook jij kunt heel gemakkelijk zo’n markt organiseren. Interesse? > Hoe het werkt < Recycle Sint helpt je graag op weg!

Liever langskomen bij een Recycle Sint speelgoedruilmarkt in de buurt? Bekijk dan hier waar deze wordt georganiseerd.