Hoofdstuk 3 en 4 De online Loyalty Quick Scan

 

Klantverwachtingen verschuiven in rap tempo. Klanten hebben steeds hogere verwachtingen van organisaties. Veel organisaties vinden het lastig om in te spelen en mee te groeien met deze ontwikkelingen. Daarom heeft Loyalty Rockstars nu als eerste een gratis online Loyalty Quick Scan ontwikkeld, die organisaties een duidelijk beeld geeft van de status van hun loyalty of crm programma. En tips geeft dit naar een next level te tillen. 

De scan

De scan geeft organisaties inzicht in de huidige stand van zaken van de belangrijkste drivers van een crm of loyalty programma: klant, data, IT, communicatie en de eigen organisatie. Maar ook een overzicht met quick wins, om zo op de juiste manier en met de juiste middelen in te kunnen spelen op de persoonlijke behoefte van de klant. ‘Door de Loyalty Quick Scan in te vullen kunnen bedrijven met de inzichten en quick wins de customer experience verbeteren en zullen organisaties meer klanten weten te binden’ aldus Wies Mensink.

 Loyalty Rockstars biedt sinds 2015 customer engagement & loyalty consultancy. Daarnaast begeleiden wij onze opdrachtgevers met het bedenken, opzetten en executeren van effectieve, unieke programma’s om klanten te binden. Programma’s, die een langdurige relatie opbouwen tussen en waarde leveren aan klant en opdrachtgever.