Hoofdstuk 1: ‘Een AI-chatbot voor telecommer’

Atos kondigt, samen met partner Google Cloud, een contract met T-Mobile Nederland aan om een nieuwe schaalbare chatbot te leveren, die gebruik maakt van Artificial Intelligence (AI). De chatbot vormt een onderdeel van het digitale transformatieplan van het telecommunicatiebedrijf, stelt Atos.  

Atos werkte nauw samen met T-Mobile Nederland om de nieuwe chatbot te ontwikkelen. Doel was een op maat gemaakte, moderne, meer persoonlijke, intuïtieve customer care-ervaring te creëren met snellere inzichten in klantgegevens.

 

Oplossing

De oplossing wordt verbonden met de klantwebsite van T-Mobile Nederland en sociale mediakanalen, evenals met klant- en productdatabases.

Door de branche-expertise van Atos samen te brengen met de nieuwste AI- en ML-technologieën van Google Cloud, stroomlijnt de multi-channel chatbot vragen van klanten, verhoogt de klanttevredenheid en verlaagt het de kosten.