Growthhack? Een praktisch 2020 online commerce waardecreatie keynote van @onlinemarketeer tijdens #WWV20

 

Begin 2020 met een praktisch 2020 online commerce waardecreatie keynote van @onlinemarketeer tijdens #WWV20. Woensdag  19 januari 2019 spreekt Petersen (@Onlinemarketeer), tevens auteur van het enige Handboek E-commerce, over:

 

Het jaar 2020 is het heilige jaar van zowel de Ecommerce als ook de Ebusiness benadering. Ecommerce 2020. De aloude waardeketen van Porter uit 1985 is keihard aan verandering toe en componenten als employee branding en de noodzakelijke inzet van commerce technologie om de innovatie in klantbenadering te stuwen, is een must.

S(ocial) en m-commerce, de evolutie van big data naar aggregatie, betalen zonder kassa, de one-click buy maken Ebusiness 2020 noodzakelijk. Daarbij geeft 70% van de webshops aan geen winst te maken en maar nauwelijks overlevingskansen hebben. Het Ecommerce 2020 tijdperk komt eraan en draait weer om een transformatie van waardecreatie, maar dan van een hoger belevingsniveau en met gebruik van de liggende technologie om de klantreist echt van een Return on Experience te voorzien!

Meer info en inschrijving: www.webwinkelvakdagen.nl/nl/programma/ebusiness-2020-de-succesvolle-transformatie-van-ecommerce