Online speler sanitaire voorzieningen wint weer een Shopping Award

image

Saniweb is voor het derde jaar op rij de beste webwinkel van Nederland in de categorie ‘Badkamer & Keuken’, uitgeroepen door de Shopping Awards. Ook in 2021 en 2022 mochten ze de Gouden Shopping Award in ontvangst nemen. De winnaar van deze prijs wordt deels bepaald door consumenten en deels door een panel van onafhankelijke vakexperts.
De Shopping Awards worden uitgereikt aan webwinkels en bedrijven die het beste scoren in hun categorie of vakgebied. Dit jaar deden maar liefst 262 deelnemers mee. De prijzen werden voor de 21e keer feestelijk uitgereikt op donderdag 23 maart in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk aan Zee.

Winnaar categorie ‘Badkamer & Keuken’
Het bedrijf mag zichzelf wederom de winnaar noemen in de categorie ‘Badkamer & Keuken’. Thomas van Zundert (E-commerce manager Saniweb): “Daar zijn we heel trots op. Een badkamer online kopen kan lastig zijn. Met het hele team werken we met veel enthousiasme om onze bezoekers hierin te adviseren en tevreden te stellen. En als je daarvoor dan een Shopping Award in ontvangst mag nemen, is dat alleen maar erg leuk.”
Nieuwe uitstraling
Daarnaast heeft ook de nieuwe uitstraling van de website bijgedragen aan een betere klantervaring. Saniweb is namelijk afgelopen jaar in een nieuw jasje gestoken. Doel hiervan is beter vindbaar te zijn voor bezoekers en hen te helpen hun aankoop nóg eenvoudiger te doen, ongeacht het apparaat of locatie waar je je bevindt.
Bijzonderheden
En zo zijn er nog een aantal bijzonderheden te noemen die ertoe hebben bijgedragen dat Saniweb de beste webwinkel is geworden. “Door algoritmes met klantdata te combineren, kunnen we onze bezoekers nog persoonlijker en relevanter benaderen, zodat je snel naar het juiste product wordt geleid. Iets totaal anders is onze stalenservice van tegels en badmeubels. Twijfel je bijvoorbeeld over de kleur en het materiaal? Dan kun je met het staaltje thuis de knoop doorhakken. En zo zijn we continu bezig onze service te verbeteren”, aldus Van Zundert.
 
Shopping Awards wordt toegekend door Thuiswinkel waarborg; een Nederlands keurmerk voor winkels die hun producten verkopen via internet. Bedrijven kunnen zich inschrijven om mee te dingen. En vervolgens worden de winnaars voor de helft bepaald door consumenten en de helft door een vakjury.